top of page

Kinderjuustokakku

Aerial View of Baking Ingredients

Yli 60 min

Noin 20 hlö

Juustokakut

24 maaliskuun, 2022

Vietin muutama viikko sitten yhdessä ystävieni kanssa synttärijuhliani. Juhliin halusin ehdottamasti valmistaa paljon erilaisia herkkuja, makeita sekä suolaisia ja koska rakastan suklaata, halusin ehdottamasti tehdä kolme täysin erilaista suklaakakkua! Nyt onkin aika jakaa näistä kolmesta kakusta ensimmäisen kakun resepti eli tässä tulee Kinderjuustokakku!


Yhtään valehtematta, tämä oli paras Kinderjuustokakku mitä olen ikinä syönyt! Ehkä jopa liian hyvää, koska olisin voinut syödä tätä paljon! Tämä kakku on liivatteeton ja se on valmistettu Kinder-suklaasta, sitä löytyykin täytteestä sulatettuna sekä kakun sisältä pilkottuna tuomassa tekstuuria. Kakun sisältä löytyy myös Kinder-suklaan tapaan valkosuklaa-sydän, NAM! Kakku kannattaa valmistaa päivää ennen tarjoilua, jotta se kerkeää jähmettymään.


Saattaapi olla niin, että tämä kakku valmistuu myös pääsiäisenä meidän herkkupöytään, oli se niin hyvää!!

 

Kinderjuustokakku

Keksipohja:

350 g            täytekeksejä (esim Domino)

100 g             voi tai margariini

1 rkl                ruokaöljy


Valkosuklaa-sydän:

100 g             valkosuklaa

1 rkl                voi

1 dl                 sokeri

1 dl                 kuohukerma


Kinder-täyte:

2 kpl              Kinder Bueno patukoita (á 43g)

10 kpl            Kinder Maxi patukoita (á 21g)

400 g            maustamaton tuorejuusto (Philadephia)

2 dl                vispikerma


Koristeeksi erilaisia Kinder suklaita (suklaamunia, patukoita yms.)

Työvaiheet

  • Valmista valkosukaa-sydän mittaamalla kaikki aineet kattilaan. Keitä sekoitellen noin 6-10 minuuttia kunnes seos sakenee, jätä jäähtymään.

  • Valmista keksipohja murskaamalla keksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja lisää ruokaöljyn kanssa keksien joukkoon, sekoita tasaiseksi massaksi.

  • Pingoita noin 24cm irtopohjavuoan väliin leivinpaperi ja suihkauta vuokasray reunoille. Kaada keksimassa vuokaan, painele massa tasaisesti pohjalle ja reunalle 5cm korkeuteen. Nosta vuoka hetkeksi kylmään esim. pakkaseen.

  • Kun keksipohja on jähmettynyt kaada jäähtynyt valkosuklaa-sydän pohjalle ja levitä tasaiseksi. Nosta vuoka takaisin kylmään odottamaan täytettä.


  • Valmista Kinder-täyte. Pilko Kinder Buenot veitsellä ja jätä odottamaan. Sulata Kinder Maxi patukat mikrossa, anna hetki jäähtyä. Vaahdota vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi ja notkista tuorejuusto isossa kulhossa. Lisää tuorejuuston sekaan hieman jäähtynyt sula suklaa, vatkaa tasaiseksi. Lisää lopuksi kuohkea kerma ja kääntele nuolijalla joukkoon.

  • Lisää pilkotut Kinder Buenot valkosuklaa-sydämen päälle sellaisenaan. Nostele Kinder-täyte päälle ja levitä tasaiseksi, voit kopautella vuokaa muutaman kerran pöytää vasten jolloin täyte asettuu paremmin. Nosta kylmään jähmettymään mielellään seuraavaan päivään tai kunnes täyte on jähmettynyt.

  • Irroita kakku varovasti vuoasta ja nosta tarjoilulautaselle leivinpaperin avulla. Koristele erilaisilla Kinder suklailla!

Kommentit

생각을 공유하시겠습니까?첫 번째 댓글을 작성해보세요.
bottom of page