top of page
20230507201052_IMG_6086.jpg

Mari - Kotileipurin esittely

saamarinkakut

Olen Mari - kakkuintoilija, reseptien kehittäjä sekä itseoppinut kotileipuri Turun seudulta.
 
Olen kasvot vuonna 2018 perustamani, erityisesti makeaan leivontaan erikoistuneen, Saamarinkakut -kakkutilin takana. Lisäksi olen vuoden 2021 Koko Suomi Leipoo -ohjelman kuudennen tuotantokauden voittaja!

Tervetuloa seuraamaan, inspiroitumaan sekä herkuttelemaan kanssani! 💛

6908495.jpg

Koko Suomi
Leipoo

Leivontainnostukseni alkoi hiljalleen vuonna 2015, kun halusin leipoa siskoni rippijuhliin kakkubuffetin, tätä ennen en kokenut leivontaa omakseni. Kakkubuffetin jälkeen innostus kakkuihin kasvoi vähitellen ja muu leivonta rupesi kiinnostamaan myös rinnalla. Vuonna 2020 täyttelin kaavaketta (siskon aloitteesta 😉) kuudennelle Koko Suomi leipoo kaudelle, tosin ajattelin vain testata hakuprosessia ja hakea vasta seuraavalle kaudelle tosissani mukaan. Yllättäen sainkin loppukeväästä soiton, että olisin kisassa mukana, joten suunnitelmat menivätkin uusiksi - se oli menoa jo nyt!

Ja loppu tiedetäänkin. Onneksi lähdin mukaan, minusta tuli Suomen paras kotileipuri vuosimallia 2021!

Kisaan osallistuessa en ollut se kokenein leipoja, enkä ole sitä vieläkään, mutta niin kisassa kuten myös normaalissa kotikeittiössä yksi vahvuuteni on ollut kokeilunhalu. Rakastan kokeilla uusia asioista, makuja, tekniikoita sekä ideoita! Kaikki ei leipoessa mene aina kuten haluaa, siitä tulee myös nimi Saamarinkakut 😉

 

Näiden kuluneiden vuosien aikana olen leiponut enemmän kuin koskaan ja olen myös päässyt toteuttamaan suuria unelmia leipomiseen liittyen, mistä olen todella ylpeä 💛 Matka jatkuu!
 
Salaisuudet on tehty herkuteltaviksi, mutta myös unelmat on tehty rikottaviksi...😉

 

- Mari, Saamarinkakut

saamarinkakut
bottom of page