top of page

Kinderjuustokakku (liivatteeton)

Aerial View of Baking Ingredients

yli 60 min

noin 20 hlö

Juustokakut

Tämän vuoden synttärikakkuni jatkaa perinteiseen tapaan Kinder-teemaa! Olen viimeiset kaksi vuotta tehnyt synttäreiden kunniaksi Kinder-suklaasta jonkilaisen kakun ja tottakai halusin jatkaa tätä perinnettä. Kinder-suklaa on ensinnäkin hyvää ja lähestyyhän pääsiäinenkin jo kovaa vauhtia ;)


Tämän vuoden Kinderkakku valmistuu ilman liivatetta vaivattomasti. Kakkuun tulee keksipohja täytekekseistä (esimerkiksi Domino-kekseistä). Keksipohjan päälle ripotellaan herkulliset Kinder bueno -palat, mitkä maistuvat ihanina sattumina kakkua syödessä. Kindertäyte valmistetaan sulatetuista Kinder maxi -patukoita, mitkä sekoitetaan tuorejuuston kanssa sekaisin ja yhdistetään virpekermaan. Kakku hyytyy jääkaapissa joko yön yli. Koristeluissa voin käyttää niin paljon mielikuvitusta kuin haluat! Tämä kakku olisi aika täydellinen ja herkullinen kakku pääsiäspöytään :)

Kinderjuustokakku (liivatteeton)

Keksipohja:


200 g Domino-täytekeksit

80 g voi tai margariini


Kindertäyte:


300 g ~ 14 kpl Kinder maxi -patukat

4 dl vispikerma

300 g maustamaton tuorejuusto (Philadelphia)

2 rkl kaakaojauhe

3 kpl Kinder bueno -patukat


Koristeeksi Kinder-suklaata sekä erilaisia keksejä

Työvaiheet

  • Valmista keksipohja murskaamalla keksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja lisää keksien joukkoon, sekoita tasaiseksi massaksi.

  • Pingoita noin 20 cm irtopohjavuoan väliin leivinpaperi, aseta reunoille reunakalvo tai leivinpaperisuikale ja suihkauta vuokasray vuoan pinnalle paperin ja kakun väliin. Kaada keksimassa vuokaan, painele massa pohjalle tasaisesti sekä hieman reunoille. Nosta kylmään odottamaan.

  • Valmista Kindertäyte, sulata Kinder maxi -patukat mikrossa ja jätä odottamaan.

  • Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi.

  • Notkista tuorejuusto vatkaimilla ja sekoita joukkoon kaakaojauho sekä sulatettu suklaa.

  • Kääntele vaahdotettu kerma joukkoon nuolijan avulla.

  • Pilko Kinder bueno patukat (yksi pala kahteen osaan) ja ripottele palat keksipohjan päälle.

  • Kaada täytemassa patukoiden päälle. Kopauttele vuokaa pyötää vasten, jotta täyte asettuu ja tasoita pinta.

  • Nosta kakku jääkaappiin (tai pakasteeseen) ja anna hyytyä.

  • Irroita vuoka kakusta ja poista reunakalvo. Siirrä kakku leivinpaperin avulla tarjoilulautaselle.

  • Koristele kakku erilaisilla Kinder-suklailla sekä kekseillä haluamallasi tavalla.




Kommentit
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page