top of page

Kinderkakku

Aerial View of Baking Ingredients

yli 60 min

noin 20 hlö

Juustokakut

08 maaliskuun, 2023

Eilen oli minun syntymäpäivä! Tämän kunniaksi valmistin muutaman itselle mieluisan kakun, joten nyt tekin pääsette näitä ihanuuksia valmistamaan!


Aloitetaan ihanan herkullisella Kinderkakulla! Tämän kakun halusin valmistaa moussemaiseksi eli erittäin pehmeäksi, mutta silti kasassa pysyväksi. Mousseen lisäsin Kinder paloja sattumiksi, koska miksi en . Liivatetta tämä kakku ei sisällä ollenkaan. Kakku on hyvä valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua, miellellään päivää ennen jääkaappiin jähmettymään.


Kinderkakku

Keksipohja:

250 g        täytekeksit esim Dominot täytteineen

70 g          voi tai margariini

1 rkl           maito

 

Kinder-mousse:

200 g       Kinder maxi patukat (10 kpl)

500 g        maustamaton tuotejuusto (Philadephia)

4 dl           vispikerma

1 dl            tomusokeri

2 kpl         Kinder Bueno patukat

2 kpl          Kinder maxi patukat

 

Koristeeksi:

Kinder maxi ja Kinder bueno patukoita.

Työvaiheet

  • Valmista keksipohja  murskaamalla keksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja lisää keksien joukkoon maidon kera, sekoita tasaiseksi massaksi.

  • Pingoita noin 20 cm irtopohjavuoan väliin leivinpaperi, aseta reunoille reunakalvo tai leivinpaperisuikale ja suihkauta vuokasray vuoan pinnalle paperin ja kakun väliin. Kaada keksimassa vuokaan, painele massa pohjalle ja reunoille, nosta kylmään odottamaan.

  • Valmista Kinder-mousse, sulata 200g Kinder maxi patukoita mikrossa. Paloittele loput Kinder patukat valmiiksi paloiksi.

  • Yhdistä huoneenlämpöinen tuorejuusto sekä jääkaappikylmä vispikerma. Vatkaa täydellä teholla hetki ja lisää tomusokeri joukkoon. Jatka vatkaamista kunnes seos on kuohkeaa ja jämäkkää.

  • Lisää sulatettu Kinder-seos tuorejuustoseokseen ja sekoita tasaiseksi. Kääntele paloitellut Kinder palat moussen joukkoon nuolijalla.

  • Kaada täyte keksipohjan päälle ja kopauttele vuokaa muutaman kerran pöytää vasten, jotta ilmakuplia ei jää.

  • Nosta kakku jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli.

  • Irroita vuoka kakusta ja poista reunakalvo. Siirrä kakku leivinpaperin avulla tarjoilulautaselle. Kakun reunat voit tasoittaa palettiveitsellä. Koristele kakku Kinder-patukoilla haluamallasi tavalla.

Kommentit
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page