top of page

Paistettu Kinder-juustokakku

Aerial View of Baking Ingredients

yli 60 min

noin 15 hlö

Juustokakut

05 huhtikuun, 2023

Kinderkakkuja ei voi ikinä olla liikaa, eihän? Ei ainakaan, jos minulta kysytään! Siispä tänään jaan teille reseptin paistettuun Kinder-juustokakkuun, NAM!


Tämän super mehevä kakku on ihanan erilainen Kinderkakku! Keksipohjan päälle valmistetaan Kinder Maxi patukoista täyte, mutta osa täytteestä jätetään ilman patukoita niin kakkuun saadaan kaunis väritys. Täytteen sekaan pilkotaan Kinder Maxi paloja, herkullisiksi sattumiksi. Kakku paistetaan uunissa kypsäksi, mutta kakku on hyvä valmistaa vähintäänkin päivää ennen sen tarjoilua, koska kakun pitää antaa tekeytyä jääkapissa. Kakun voi koristella Kindereillä tai jättää ilman koristeita. Säilytä kakku jääkaapissa.


Muistathan että blogistani löytyy myös reseptit kahteen ei paistettuun Kinderkakkuun

Paistettu Kinder-juustokakku

Keksipohja:

200 g        Diggestive-keksit

90 g          voi tai margariini

 

Kinder-täyte:

400 g        maustamaton tuorejuusto (Philadelphia)

150 g         ranskankerma

2 kpl          kananmuna

1 dl             sokeri

1 rkl            vaniljasokeri

1 rkl            perunajauhot

10 kpl         Kinder maxi -patukat

Koristeeksi erilaisia Kinder-suklaita

Työvaiheet

  • Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen ja valmista keksipohja murskaamalla keksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja sekoita keksien kanssa tasaiseksi massaksi.

  • Pingota noin 20 cm irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja aseta reunalle leivinpaperisuikale. Kaada keksimassa vuokaan, painele massa pohjalle ja reunoille noin 5 cm korkeudelle.


  • Valmista Kinder-täyte, notkista huoneenlämpöinen tuorejuusto vatkaimilla. Sekoita joukkoon ranskankerma, sokerit ja perunajauhot. Vatkaa lopuksi munat yksitellen huolella sekaan. Kaada täytteestä noin 1/3 toiseen kulhoon.

  • Sulata 5 kappaletta Kinder Maxi -patukkaa mikrossa ja pilko loput 5 patukkaa erikokoisiksi paloiksi. Lisää sulatettu suklaa suurempaan täytekulhoon ja sekoita tasaiseksi, kääntele suurin osa pilkotuista Kinder-patukoista massan sekaan.

  • Kaada vuorotellen täytteitä vuokaan keksipohjan päälle ja vetele täytteen läpi viivoja. Lisää loput suklaapalat täytteen päälle.

  • Kypsennä kakkua uunin keskitasolla noin 50 minuuttia.

  • Anna kakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja nosta jääkaappiin jähmettymään seuraavaan päivään.

  • Irroita kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautasella. Koristele haluamasi tavalla.

Kommentit
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page